Ledigt jobb

Psykolog med inriktning neuropsykologi

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Söker du ett arbete med utmaningar och variation? Gillar du att arbeta både självständigt och i team med andra professioner?

Vill du som psykolog vara med och utveckla vården för patienter med förvärvad hjärnskada och patienter med neurologiska sjukdomar är du välkommen att söka denna tjänst!

Rehabiliteringskliniken Halland ansvarar för specialiserad rehabiliteringsmedicin inom sluten- och öppenvård på Hallands sjukhus. I kliniken ingår även all paramedicinsk personal på Hallands sjukhus Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

I Halmstad bedrivs en modern och välfungerande rehabiliteringsmedicinsk verksamhet med en slutenvårdsavdelning och specialiserad öppenvård. Vi arbetar i interdisciplinära team och alla yrkeskategorier medverkar aktivt i att vidareutveckla verksamheten. Slutenvården och dagrehabiliteringen är internationellt ackrediterade enl. CARF.

Vi är sammantaget tolv psykologer inom Rehabiliteringskliniken som är en resurs för hela Halland. Du kommer att ingå i vår psykologgrupp på sex psykologer i Halmstad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker:
PSYKOLOG MED INRIKTNING NEUROPSYKOLOGI INOM REHABILITERINGSMEDICIN OCH MEDICINKLINIKENS NEUROLOGISKA VERKSAMHET

I dina kliniska arbetsuppgifter ingår neuropsykologiska bedömningar av patientens kognitiva och emotionella fungerande efter exempelvis traumatiska hjärnskador, stroke, MS, hjärntumörer samt att utföra trafikmedicinska utredningar.

Du bidrar med psykologisk behandling och stöd samt psykoedukativa insatser för dessa patienter och deras närstående. I arbetet ingår även konsultativa insatser och utbildning för andra yrkesgrupper.

Som psykolog i den somatiska specialistvården samarbetar du med övriga paramedicinska kompetenser och medicinska specialiteter över hela sjukhuset. Ditt arbete i tvärprofessionella team på sjukhusets kliniker är en viktig del av verksamheten. Det kliniska arbetet sker både inom sluten- och öppenvård.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med några års erfarenhet och gärna tidigare erfarenhet av arbete inom den somatiska hälso-och sjukvården. Erfarenhet av neuropsykologiskt utrednings- och behandlingsarbete är meriterande. Möjlighet till handledning finns.
Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och fäster därför stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, empati och god samarbetsförmåga.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer HS 114/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare med över 7900 medarbetar inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård, och främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord vi vill ska prägla alla som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristina Privér, Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 59

Antje Stenberg, Specialistpsykolog

Telefon: 035-13 65 46