Ledigt jobb

Undersköterska på 100% sökes till Akutkliniken, Hallands sjukhus Varberg

Sista ansökningsdag: 6 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Akutkliniken är en dygnet-runt-öppen mottagning för akut sjuka och skadade patienter. Arbetet präglas av omväxling och mycket lärorika arbetsuppgifter. Här finns också en AVA med 8 enkelrum där vi företrädesvis vårdar medicinpatienter med en beräknad vårdtid på 24 timmar. Akutmottagningen har omkring 36 000 besök/år fördelat på medicin, kirurgi och ortopedi. Vi arbetar med individuell schemaläggning (Time Care). Den 17 januari i år gick akutkliniken ifrån ett klinikbundet arbete till att införa ett nytt teambaserat arbetssätt. Redan nu kan vi se att detta nya arbetssätt har påverkat vår arbetsmiljö positivt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med stort intresse av akutsjukvård. Erfarenhet av akutsjukvård och specialistutbildning i akutsjukvård är meriterande. Har du erfarenhet av journalsystemet VAS är det ett plus.

Samarbetsförmåga, professionalitet, respekt och ett ödmjukt förhållningssätt och bemötande ser vi som självklara egenskaper hos dig. Vi värdesätter också att du har ett positivt arbetssätt, en utpräglad servicekänsla och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Vikariat mellan 180601-180930. Dag/ kvälltjänstgöring.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 maj. Referensnummer HS 121/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Elisabeth Åberg, Kommunal

Telefon: 0340-48 10 00, växel

Harriet Larsson , Avdelningschef

Telefon: 0340-48 13 32

Catarina Svensson , Tf. Avdelningschef

Telefon: 0340-48 11 02