Ledigt jobb

Kirurgi- och Onkologimottagningen i Varberg söker en Undersköterska

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kirurgmottagningen ansvarar för läkarbesök och sjukvårdande behandlingar för malign och benign kirurgi. Endoskopienheten ansvarar för endoskopisk verksamhet. På Onkologimottagningen behandlas patienterna med olika cytostaticabehandlingar. Arbetsuppgifterna där innebär att assistera läkare/sjuksköterskan med olika arbetsuppgifter som dels kan vara av psykosocial karaktär.

Det finns ett nära samarbete och samordning inom de två enheterna.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter förberedelser, assistans, efterarbete vid läkarbesök och endoskopisk verksamhet. Omläggningar och sårbehandling med VAC/PICO. Arbetet innebär också beställning av förråd och sterila produkter på båda enheterna.

Undersköterskan roterar mellan ansvarsområdena.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en undersköterskeutbildning och stort intresse för kirurgiska sjukdomar. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom kirurgisk- eller onkologisk verksamhet. Vi förutsätter att du har god datorvana.

Personliga egenskaper såsom noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga är viktiga hos oss. Vi ser också att du har ett positivt arbetssätt, en utpräglad servicekänsla och ett gott medarbetarskap.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer HS 139/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Überbacher, Avdelningschef

Mobil: 0340-48 19 26

Fackliga representanter nås via sjukhusets växel

Telefon: 035-13 10 00