Ledigt jobb

Specialistläkare inom allmänmedicin till Vårdcentralen Hertig Knut

Sista ansökningsdag: 7 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Vårdcentralen Hertig Knut i Halmstad växer och vi behöver bli fler. Vi har drygt 10 000 personer listade hos oss och är nio fast anställda specialister, två ST-läkare och oftast 1-2 AT-läkare. Vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, laboratorium och sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator- och psykologmottagning samt ett rehabteam. Vi har också en filial i bostadsområdet Kärleken med läkare-, distriktssköte- och BVC-mottagning. I vårt uppdrag ingår också ansvar för tre särskilda boenden för äldre.

Arbetsbeskrivning

För oss är det viktigt att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vi tar väl hand om varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre!

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare på vårdcentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som person är flexibel, arbetar strukturerat och skapar förutsättningar för ett bra flöde på mottagningen. Du är drivande och vill bidra till verksamhetens utveckling. Vi värdesätter teamarbete där samarbete mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 april. Referensnummer NSVH 23/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Camilla Kristensson, Vårdcentralschef

Mobil: 070-37 12 281

Tamara Adem, Hallands läkarförening

Telefon: 035-13 43 30

Marit Björstedt, Hallands läkarförening

Telefon: 035-13 43 30