Ledigt jobb

Förvaltningsledare IT för stödsystem till IT Applikation, Halmstad/Varberg

Sista ansökningsdag: 25 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, kurs & konferens, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

IT-Service Region Halland har till uppgift är att ge IT-stöd till alla verksamheter inom Region Halland samt privata vårdgivare. I IT-Service uppdrag ingår deltagande i projekt samt förvaltnings- och specialistroller inom beslutad förvaltningsmodell. Även daglig drift, underhåll av klienter, skrivare, kommunikationsnät och servers är viktiga uppgifter i uppdraget. Vårt arbetssätt är processinriktat och vi är certifierade inom områdena kvalitet och informationssäkerhet. IT-Service har utgångspunkt i Halmstad respektive Varberg och våra medarbetare är fördelade på 6 avdelningar. Inom området Stödsystem bedrivs en omfattande verksamhet där vi utvecklar och förvaltar både interna och externa system.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har intresse för systemförvaltningsuppgifter inom systemförvaltningsområdet stödsystem och som kan agera som projektledare. Som förvaltningsledare IT kommer du att tillse att systemförvaltningsobjektets förvaltningsplan genomförs, delta i projekt och arbetsleda systemobjektens IT-specialister. Du kommer att ingå i ett team där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum. Vi har ett stort och intressant uppdrag och erbjuder ett riktigt spännande arbete.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
• Ansvara för planering, prioritering, uppföljning och utvärdering av aktiviteter relaterade till systemförvaltningsområdet.
• Säkerställa att förvaltningsaktiviteter bedrivs i enlighet med fastställda processer, rutiner, riktlinjer och direktiv.
• Delta i koordineringsaktiviteter med andra objektsledare, andra interna samt externa grupperingar.
• Delta i åtgärder och relaterat arbete i samband med kritiska incidenter som direkt berör förvaltningsobjektet.
• Övergripande ansvara för ledningen av planering och implementation av beslutade förändringar inom förvaltningsobjektet.
• Aktivitetsleda IT-specialister i deras dagliga arbete.
• Delta i förändringsarbete och förbättringsarbete med utgångspunkt IT-perspektivet och arbetsprocess.
• Omvärldsbevaka ur ett tekniskt perspektiv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• Yrkeserfarenhet inom området eller Högskoleutbildning med inriktning mot Systemvetenskap eller motsvarande.
• Erfarenhet av olika tekniska systemmiljöer och integrationer samt IT-säkerhet.
• Erfarenhet av strukturerad systemförvaltning.
• Erfarenhet av att aktivitetsleda grupper, informera och dokumentera
• Erfarenhet av att agera i en projektledarroll
• Erfarenhet av att arbeta enligt ITIL
• Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort.

Som person bör du vara prestigelös, social och ha lätt för att samarbeta. Du bör även vara välstrukturerad, noggrann och analytisk samt en initiativrik visionär med en stark egen drivkraft. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 100%.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 maj. Referensnummer RGS 41/18.

Övrigt

I Region Halland tillämpas flexibel arbetstid och som anställd har du tillgång till andra förmåner. Hos oss finns möjlighet till distansarbete.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Bertil Alvén, Avdelningschef

Telefon: 0706-26 12 32

Elin Larnemo, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 10 94

Inger Ivarsson, Vision

Telefon: 0340-48 17 98

Özlem Arabaci, Saco

Telefon: 035-16 24 84