Ledigt jobb

Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelningen och Kardiologisk slutenvård, Halmstad

Sista ansökningsdag: 15 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar
Här kan du läsa mer om basåret på Hallands sjukhus
https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska.

På Akutvårdsavdelningen (AVA) bedriver vi vård för internmedicinska patienter som förväntas ha en vårdtid understigande två dygn. På avdelningen vårdas även patienter med gastroenterologiska sjukdomar. På avdelningen finns 14 vårdplatser, som bemannas av två team.

Inom den Kardiologiska slutenvårdsavdelningen vårdas patienter med hjärtsjukdom. Avdelningen har 32 vårdplatser och på sex av dessa platser bedriver vi Hjärtintensiv (HIA). Kardiologin arbetar just nu med ett förändringsarbete, Kardiologiprojektet, där vi ser över lokaler och arbetssätt för att förbättra hjärtsjukvården.

Avdelningarna ligger i fas att påbörja ett aktivt framtidsarbete där du kommer att vara delaktig med dina erfarenheter och idéer. Vi arbetar i team, där allas insats är viktig.

Tjänsten innebär att du framöver kommer att rotera mellan AVA och kardiologisk slutenvård. Inskolning sker inom ett område i taget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av akutsjukvård eller hjärtsjukvård är meriterande.

Som person är du engagerad, tar initiativ, har god samarbetsförmåga och har mod att våga prova nytt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som söker har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning samt vikariat.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 maj. Referensnummer HS 96/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Tillsättning kan ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Annelie Ekengren Eliasson, Avdelningschef AVA

Telefon: 035-17 43 21

Ida Wallentin, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 10 41