Ledigt jobb

Sjuksköterskor till 1177 Vårdguiden på telefon i Halland

Sista ansökningsdag: 11 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är på ständigt jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Vi söker nu efter nya kollegor till 1177 Vårdguiden på telefon (1177 VPT) för semestervikariat 2018. Vi är en avdelning fördelad på två kontor. Detta gör att du har möjlighet att välja mellan Kungsbacka och Halmstad som huvudsaklig placeringsort.

Verksamheten ingår i det nationella nätverket av Sjukvårdsrådgivningar med ett gemensamt nummer 1177. Det innebär bl.a. att vi har ett nationellt beslutsstödssystem. Hos oss erbjuds du fortlöpande kompetensutveckling, möjlighet att påverka din schemaläggning och trevliga kollegor. Vi berättar gärna mer om du är intresserad. För att få mer information kring vad arbetet innebär kan du även gå in på https://youtu.be/7m-dBMpDvMk, eller besök hemsidan för Vårdguiden på telefon http://www.1177.se/Halland/Om-1177/1177-sjukvardsradgivning/

I dina arbetsuppgifter ingår att per telefon göra medicinska bedömningar och prioriteringar samt rådgivning och hänvisning till rätt vårdnivå. Du tillhandahåller också allmän information om hur hälso- och sjukvården fungerar i Halland. Som nyanställd hos oss medverkar du i ett introduktionsprogram under ca 4 veckor och du tilldelas en personlig fadder, som hjälper dig att komma in i vårt arbetssätt.

Dag-, kvällstjänstgöring alternativ nattjänstgöring förekommer. Vänligen ange vilken anställningsform samt vilken ort du är intresserad av i din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har en bred kompetens. Vi värdesätter att du gillar utmaningar och vill arbeta i en ständigt utvecklande miljö. Stämmer detta överens med dig – är 1177 VPT rätt arbetsplats för dig!
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Eftersom allt arbete utförs i datormiljö är det viktigt att du har god datorvana. I urvalet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du en god lyssnare och kommunikatör. Du är även van vid att arbeta självständigt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. /deltid. Vikariat, med möjligheter till förlängning.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
3-6 månader.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
6

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 februari. Referensnummer ADH 150/17.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Magnus Lönn, Avdelningschef

Telefon: 070-276 61 63

Manuela Weibull, Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 53 93