Ledigt jobb

Sjuksköterskor dag/kväll/natt till akutmottagningen Halmstad

Sista ansökningsdag: 19 augusti Ansök nu

Vill du, med din kunskap och kompetens, bidra till att Akutmottagningen i Halmstad fortsätter leverera kvalitativ vård för Hallänningen? Vi söker nu flera sjuksköterskor som vill bli en del av vårt team!

På akutmottagningen i Halmstad arbetar 70 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi har ca 44 000 besök per år vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa.

Från och med i höst startar vi en ny arbetstidsmodell på akutmottagningarna på Hallands sjukhus Halmstad och Varberg. Modellen som är framtagen tillsammans med Vårdförbundet innebär att sjuksköterskor på akutmottagningarna under nio månader om året arbetar 32 timmar per vecka. De tre sommarmånaderna är arbetstiden 40 timmar per vecka för dag- och kvällsarbete och 36 timmar per vecka för dem som rotationsarbetar. Modellen kommer att utvärderas efter två år.

Den minskade veckoarbetstiden ger dig som sjuksköterska mer ledig tid för återhämtning och reflektion, vilket ger förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas tillsammans med ett arbetslag med mångårig erfarenhet av akutsjukvård? Hos oss på akutmottagningen i Halmstad erbjuds du möjlighet till utveckling, nya utmaningar och ett gott kamratskap. Här finns tillfälle att växa inom dina kunskaper och inom alla specialiteter, samtidigt som du får ta del av kontinuerlig internutbildning och uppdatering inom vårt verksamhetsområde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård.
För att trivas hos oss behöver du ett gediget engagemang och intresse för ditt yrke samt en vilja att fortlöpande utvecklas i din kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag/kväll/natt/rotation beroende på önskemål.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 augusti. Referensnummer HS 204/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Carina Månsson, Avdelningschef

Telefon: 035-174587

Sandra Söderberg, Vårdförbundet

Telefon: Nås via Region Hallands växel: 035-13 10 00