Ledigt jobb

Tandläkare sökes till Folktandvården City, Halmstad

Sista ansökningsdag: 5 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Folktandvården City söker tandläkare till vår trivsamma klinik i centrala Halmstad, som är samlokaliserad med tandregleringen och folktandvårdens tandtekniska lab. Idag är vi ett glatt gäng på 22 anställda varav 5 tandläkare, 4 tandhygienister och 13 tandsköterskor, som alla bidrar till klinikens utveckling och goda ekonomi. Klinikens läge erbjuder goda tåg- och bussförbindelser. Under 2017 kommer vi arbeta med införandet av digitalscanning.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av för tandläkare sedvanliga arbetsuppgifter med lika delar barn- och vuxentandvård och innefattar även arbetet med frisktandvårdsavtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med tandläkarlegitimation giltig inom EU. Du är van vid att arbeta med datajournal.

Du har kunskaper i det svenska språket som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift, samt goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid att du har egenskaper som vi söker i vårt arbetslag just nu. Som person är du engagerad, positiv och noggrann i ditt arbete. Vi söker dig som är flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan uppkomma under arbetsdagen. Du ska vara ansvarsfull, initiativrik och kunna tillföra kompetens och glädje till kliniken. Har du specialkompetens inom något område ser vi detta som positivt för utvecklingen på kliniken.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 5 mars. Referensnummer NSVH 36/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ida Knutsson, Tf Klinikchef

Telefon: 035-13 16 52

Stefan Nordström, TT

Telefon: 0340-48 23 00