Ledigt jobb

Är du Folktandvården Västra Valls nya tandsköterska?

Sista ansökningsdag: 1 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Det finns goda tåg- och bussförbindelser till Folktandvården Västra Vall.

Arbetsbeskrivning

På grund av pensionsavgång söker vi nu en tandsköterska till Folktandvården Västra Vall i Varberg. Som tandsköterska hos oss arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete, men även andra administrativa uppgifter kan ingå. Vi har en bred kompetens inom barn och vuxentandvård, inklusive implantatprotetik och kirurgi, Vi kan även erbjuda patienter lustgas. Vår klinik brukar beskrivas som trivsam och vi är stolta över att ha väldigt nöjda kunder. Vi är en forskningsintresserad klinik. Hos oss är kunden i centrum och vi tror på ett nära samarbete oss kollegor emellan. Kliniken har 13 behandlingsrum och vi är cirka 45 medarbetare. Vi erbjuder även handledning och möjlighet till kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning, gärna med erfarenhet från både vuxen- och barntandvård. Du tycker om att arbeta tillsammans med många olika människor. Du gillar utmaningar och har ett intresse av att utvecklas i ditt yrke. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi har ett datoriserat journalsystem (VAS), varför erfarenhet och allmänna IT-kunskaper är ett krav.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 juli. Referensnummer NSVH 137/18.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Åsa Ashton, Klinikchef

Telefon: 073-8510679

Margit Albrektsson, Vision

Telefon: 0340-48 23 00