Ledigt jobb

Specialistläkare i allmänmedicin sökes till Vårdcentralen Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna och Folktandvården. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Då en av våra specialister i allmänmedicin ska gå i pension söker vi nu en ny medarbetare till vårdcentralen Kungsbacka .

Arbetsbeskrivning

Som specialist inom allmänmedicin på vårdcentralen Kungsbacka innebär arbetet en spännande variation av arbetsuppgifter där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en väl fungerande vårdcentral, dina blivande kollegor har hög kompetens och ett stort engagemang. Vår intention är att jobba teambaserat så att rätt händer gör rätt saker!

Vårdcentralen Kungsbacka har ca 13 600 listade invånare. Vi har både planerad och akut verksamhet. Utöver läkarmottagning finns även distriktssköterskemottagning, laboratorium, astma/KOL- och diabetesmottagning. Vi har särskilda mottagningar för rökavvänjning, riskbruk samt resevaccination. På vårdcentralen finns även BVC, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykologmottagning samt ett rehabteam. I vårt uppdrag ingår också ansvar för ett särskilt boende och korttidsboende för äldre.

Vi har idag en stabil läkarbemanning med tio erfarna specialister i allmänmedicin samt tre ST-läkare. Då en av våra specialister kommer att gå i pension söker vi därför en ny medarbetare som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Kungsbacka – en härlig vårdcentral som är belägen på Kungsbacka sjukhus vilket skapar goda förutsättningar att ha dialog med kollegor inom andra specialiteter!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är allmänläkarspecialist, eventuellt kan annan lämplig specialitet med erfarenhet från vårdcentral vara välkommen. Har du erfarenhet från vårdcentralsarbete är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi ser också att du har ett intresse av att vilja vara med och utveckla vår verksamhet.
Körkort B erfordras för tjänsten.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer NSVH 39/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jessica Bergerheim, Vårdcentralschef

Telefon: 0300 - 56 55 92

Hampus Lind, Distriktsläkare

Telefon: 0300 - 56 52 45

Kristian Brandt, Läkarförbundet

Telefon: 031- 92 95 10