Ledigt jobb

Arbetsterapeut sökes till Habiliteringen, Falkenberg

Sista ansökningsdag: 31 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Habiliteringen är en specialistverksamhet för utredning och uppföljning av barn, ungdomar och vuxna med tidigt förvärvade och varaktiga funktionshinder. Tjänsten är placerad på barnhabiliteringen i Falkenberg där du kommer att arbeta tillsammans med kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska samt specialpedagog

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär kartläggning, bedömningar och behandlingar av barn emellan 0-16 år. Du kommer att arbeta konsultativt gentemot patienten och dess föräldrar samt personer i dess omgivning. Vi samverkar med andra vårdgivare och handläggare runt patienten. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team med avsikt att se personen i ett helhetsperspektiv. Arbetet sker i nära teamsamverkan och förläggs både på och utanför enheten.

Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, ett positivt och öppet arbetsklimat samt regelbundna yrkesträffar med kollegor över länet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Meriterande är erfarenhet av arbete med funktionsnedsättning samt erfarenhet av arbete inom habilitering. Du bör ha erfarenhet av hjälpmedel och förskrivning. Körkort klass B erfordras då många besök sker i patientens hem eller skolmiljö. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Du är en person som ser fördelarna med teamarbete och som självständigt kan fatta beslut, ta initiativ och driva frågor kring patientärenden. Det är också viktigt att du är lyhörd och kan ge och ta emot feedback samt att du har lätt för att samarbeta både internt och externt. Du har viljan att arbeta mot de mål som vi tillsammans har satt upp och deltar aktivt i arbetet med förbättringar av verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 15 oktober 2018.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 augusti. Referensnummer ADH 76/18.

Övrigt

Urval sker löpande under rekryteringsprocessen och intervjuer kommer att genomföras vecka 36 och 37.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lena-Britt Sjöholm, Avdelningschef

Telefon: 0720-83 79 75

Julia Wramling, Saco

Telefon: 0340-48 15 68