Ledigt jobb

Distriktssköterska sökes till Vårdcentralen Hertig Knut, Halmstad

Sista ansökningsdag: 6 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Hertig Knut är en trivsam vårdcentral med ca 10 400 listade patienter. Verksamheten är förlagd mitt i centrala Halmstad och med en filial på området Kärleken. Vårdcentralen består av läkar- och distriktssköterskemottagning, lab, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vår personalgrupp är ett gott gäng, som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stor fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss i. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten och göra den ännu bättre.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär varierande arbetsuppgifter för distriktssköterska på vårdcentral såsom telefonrådgivning, tidsbokning, bedömning och triagering samt mottagning.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är distriktssköterska med adekvat vidareutbildning. Har du vidareutbildning i astma/KOL så är det en merit men inget krav.

Det är viktigt att du är en serviceinriktad och lösningsorienterad person med ett gott bemötande. Vi ser gärna att du är en person med hög flexibilitet som trivs med att arbeta i team. God samarbetsförmåga bedöms vara en viktig kvalifikation för arbetet, men även förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 180625 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 maj. Referensnummer NSVH 90/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan i god tid.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Camilla Kristensson, Verksamhetschef

Telefon: 070-37 12 281

Fackliga företrädare nås via Region Hallands växel: 035-13 10 00