Ledigt jobb

Vårdplanerare sökes till Bemanningsenheten Halmstad

Sista ansökningsdag: 19 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Bemanningsenheten i Halmstad består idag av 30 medarbetare där det ingår sjuksköterskor och undersköterskor (vårdresursen), vårdplanerare, vårdplatskoordinatorer samt en vakansexpedition.

Då en av våra vårdplanerare kommer att vara föräldraledig söker vi en medarbetare till detta vikariat på 50%, med möjlighet att kombinera med upp till 50% som sjuksköterska i vår Bemanningsenhet.

Arbetsbeskrivning

I arbetet som Vårdplanerare arbetar du med samordnad vårdplanering (SVP). Vårdplaneringsprocessen innebär att tillsammans med patienten, anhöriga och kommunens vårdplaneringsteam/närsjukvården samordna planeringen av den fortsatta vården och omsorgen efter utskrivningen.

Din anställning är en grundtjänst som sjuksköterska i Bemanningsenheten med arbete på funktionen Vårdplanerare och ev. sjuksköterska i vårdresursen. Lönetillägg tillämpas.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med några års erfarenhet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Arbetet som Vårdplanerare är självständigt och med ett stort kontaktnät där det stundtals är ett högt tempo varför detta bör kännas tilltalande för dig som söker.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. 50-100%. Vikariat till 31 mars 2018, med möjlighet till förlängning
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde 1 april eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 februari. Referensnummer HS 3/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anne Jönsson, Avdelningschef

Telefon: 035-13 40 79

Martina Bergqvist, PA-konsult

Telefon: 035-13 11 68

Annelie Ekengren Eliasson, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 90 50