Ledigt jobb

Barnmorska till Gynekologimottagningen, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 25 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Mottagningen består av en gynekologisk öppenvård med läkare-, barnmorske- samt uroterapeutiska besök. På mottagningen finns en behandlingsenhet som genomför mindre kirurgiska ingrepp. Mottagningen är uppdelad i olika team, barnmorsketeam, inkontinensteam, infertilitetsteam, operationsplaneringsteam samt telefonrådgivningsteam.

Arbetsbeskrivning

I rollen som barnmorska på Gynekologimottagningen på Hallands sjukhus Halmstad ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter som barnmorska så som abortrådgivning, preventivmedel, telefonrådgivning samt cellprovskontroller. Möjlighet finns till rotation på Förlossningen, BB, avd. 10 Gyn alternativt Kvinnohälsovården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person kan du självständigt hantera dina dagliga arbetsuppgifter och du tar ansvar för att dessa utförs på ett kvalitativt sätt och med patienten i åtanke. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dag- och helgtjänstgöring.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 mars. Referensnummer HS 82/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Åsa Johansson, Avdelningschef Kvinnokliniken Hallands sjukhus

Telefon: 035-13 66 79

Helén Allgulin, Avdelningschef Kvinnohälsovården

Telefon: 070-148 19 26

Susanne Lundahl, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 66 01

Maria Löfgren, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 66 01

Lena Bryntorp, Vårdförbundet

Telefon: 035-14 60 78