Ledigt jobb

Tandläkare sökes till Folktandvården Åsa

Sista ansökningsdag: 26 augusti Ansök nu

Folktandvården Åsa är en trivsam och väletablerad klinik, belägen mitt i en växande ort, med gångavstånd till havet och centrum. Det finns goda möjligheter att pendla tack vare Åsa Station. Kör du bil finns här gratis parkering. Vi håller till i ljusa och trevliga lokaler som ligger tillsammans med vårdcentral och apotek. Vi som arbetar på kliniken är ett glatt gäng på 14 personer i blandade åldrar som har roligt tillsammans och skrattar mycket. Vi har en god stämning med högt i tak, vi lär mycket av varandra, hjälper och ställer upp för varandra. Vi ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik tandvård med patienten i fokus. Vill du bli en del av vårt trivsamma team? Då en av våra tandläkare ska vara föräldraledig söker vi en ersättare för henne.

Arbetsbeskrivning

Som tandläkare hos oss har du ett omväxlande arbete med såväl barn- och vuxentandvård som även innefattar akutpatienter och Frisktandvård. Du kommer att få arbeta inom tandläkarens hela kompetens-område och i nära samarbete med oss övriga för att vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad tandläkare med tandläkarlegitimation giltig inom EU. Tidigare erfarenhet av tandläkaryrket är meriterande. Du har kunskaper i det svenska språket som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Goda datorkunskaper är ett plus. Vi värdesätter flexibilitet och att du har förmåga att etablera goda relationer med såväl patienter som arbetskamrater. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Är du nyfiken och vill veta mer? Tveka inte att kontakta oss eller skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde mitten av oktober eller enligt överenskommelse. Vikariat minst ett år med ev. möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 26 augusti. Referensnummer NSVH 146/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Caroline Kjellén, Klinikchef

Telefon: 0705-12 36 86

Stefan Nordström, Tjänstetandläkarna

Telefon: 0706-84 92 00