Ledigt jobb

Städpersonal sökes till Städservice, Åsa

Sista ansökningsdag: 19 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, kurs & konferens, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Arbetsbeskrivning

I arbetet ingår daglig städning på vårdcentral samt folktandvård enligt gällande hygienregler. Du kommer även att utföra en del vaktmästaruppgifter såsom avfallshantering och postsortering.
Arbetstid måndag - fredag kl. 06 - 15.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundläggande kunskaper i städning och känsla för kvalitet. Du kan arbeta självständigt men du har även god förmåga att samarbeta. Viktigt för oss är att du är ansvarsfull, flexibel och noggrann. Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, krävs för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 januari. Referensnummer RGS 8/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Kronberg, Avdelningschef

Telefon: 073-14 33 455

Josefine Ban, Kommunal

Telefon: 035-13 19 38