Ledigt jobb

Avdelningschef/Sjuksköterska till Medicinmottagningen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Chefsuppdraget innebär att leda med fokus på resultat, engagera och motivera medarbetare samt vara arbetsgivarens representant. Som avdelningschef leder, fördelar och utvecklar du arbetet inom enheten med syfte att uppnå hög kvalitet, patientsäkerhet och effektivitet. Vidare har du personal-, budget- och resultatansvar.

Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med 80 000 invånare. På Kungsbacka sjukhus erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron-, näs- och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning.

Medicinmottagningen är indelad i allergi-, lung-, diabetes-, endokrinologi-, neurologi-, kardiologi-, hematologi- samt gastroenterologiteam. Arbetsplatsen kännetecknas av en god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en nyckelperson.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av nya utmaningar. Du har dokumenterad erfarenhet av personaladministrativa uppgifter och erfarenhet av att arbeta som chef/ledare. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet inom Hälso- och sjukvård. Då verksamheten kontinuerligt ställs inför nya utmaningar ser vi också att du har tidigare erfarenhet av att leda förändrings- och utvecklingsinriktat arbete. Uppdraget ställer krav på såväl självständigt arbete som samarbetsförmåga och du ska vara bekväm med att ingå i ledningsteam.

Vi söker därför dig som:
• har goda ledaregenskaper
• har förmågan att utveckla verksamheten mot uppsatta mål
• tar tillvara medarbetarnas kunskap och initiativkraft
• skapar förutsättningar för en god arbetsmiljö och arbetsglädje

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga bedöms vara en viktig kvalifikation för tjänsten, likaså att du är självständig, ansvarstagande, flexibel och initiativrik.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 58/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Marita Edsö, Verksamhetschef

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Carina Larsson, Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Mona Sandblom, Kommunal

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Anders Jönsson, Läkarförbundet

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Ditti Arvidsson, Vision

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)