Ledigt jobb

Undersköterska sökes till Vårdcentralen Västra Vall - Breared

Sista ansökningsdag: 21 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vi söker nu en undersköterska som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Västra Vall- Breared – en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Arbetsbeskrivning

Vårdcentralen Västra Vall - Breared är den största vårdcentralen i egen regi och en välfungerande vårdcentral med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator, BVC och specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes. Vi har verksamhet både på Västra Vall och på vår filial i Breared.

Som undersköterska hos oss kommer du bland annat att assistera vid läkarundersökningar, mäta EKG och blodtryck samt kapillära provtagningar.

På vårdcentralen är vi cirka 60 medarbetare som tillsammans tar hand om våra drygt 14 700 listade patienter. Vi satsar på ett teambaserat arbetssätt med tydligt patientfokus, där alla professioner bidrar till ett professionellt bemötande av våra invånare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet av arbete på mottagning. Det är meriterande om du har läst akutsjukvård.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och för dig är det självklart att patientens behov står i centrum. Du tycker om och känner dig trygg med att arbeta självständigt men har också en mycket god förmåga att samarbeta. Som person är du flexibel och har förmåga att prioritera. En egenskap vi priorierar högt är gott bemötande och att du kan anpassa ditt bemötande till olika situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har kunskaper i svenska som motsvarar lägst CI-nivå samt god datorvana. Vi arbetar i journalsystemet VAS, tidigare erfarenhet av detta system är meriterande.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. 2018-08-31.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 21 januari. Referensnummer NSVH 4/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agneta Billmer, Vårdcentralschef

Telefon: 0733-03 78 45

Ellen-Marie Överseth, Samordnare

Telefon: 0340-48 21 16

Gunnel Bergström, Kommunal

Telefon: 0346-562 30