Ledigt jobb

Psykolog sökes till Vårdcentralen Åsa

Sista ansökningsdag: 31 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Åsa är en trivsam och väletablerad vårdcentral, belägen mitt i en växande ort, med havet som närmsta granne. Det finns goda möjligheter att pendla tack vare Åsa Station. Åsa är en inflyttningsort och antalet listade ökar, idag har vi drygt 9 700 listade patienter. Vi är en av de större vårdcentralerna i Halland.

Du kommer att jobba tillsammans med kollegor inom allmänmedicin, både färdiga specialister men även några som är under utbildning. På vårdcentralen finns ett mycket kompetent team med många distriktssköterskor och ett väl fungerande samarbete med rehabpersonalen. På vårdcentralen finns förutom läkar- och distriktssköterskemottagning även BVC och en välutrustad avdelning för arbetsterapi och fysioterapi, vi har även en psykolog och en kurator.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär att arbeta som psykolog på Vårdcentralen Åsa med sedvanligt mottagningsarbete samt att utveckla arbetssätt som främjar ökad tillgänglighet, ökat samarbete mellan professioner och vara en aktiv part i rehabteamet. I detta uppdrag finns nya förutsättningar och nya möjligheter att utveckla verksamheten utifrån Vårdcentralens ständiga förbättringsarbete och målriktning att rätt händer gör rätt saker. Du kommer att arbeta självständigt men även i samarbete med andra professioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad psykolog, helst med några års erfarenhet.

Som person har du ett stort intresse för primärvård. Vi ser att du är en drivande person som har patienten i fokus och är intresserad av nya arbetsmetoder. God samarbetsförmåga bedöms vara en viktig kvalifikation för arbetet, men även förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 augusti. Referensnummer NSVH 155/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Therese Theander , Verksamhetschef

Telefon: 0766-10 69 87