Ledigt jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska sökes till Vårdcentralen Tvååker

Sista ansökningsdag: 5 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna, Folktandvården samt Hälsa och rehabilitering. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består även av telefonrådgivning, tidsbokning samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer dessutom att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut till vårdcentralens öppna mottagning. Även administrativa uppgifter ingår.

Arbetstid: Dagtid samt viss helg och kvällstjänstgöring på kvälls- och helgmottagningen i Varberg.

Vårdcentralen i Tvååker har ca 6 500 listade patienter och vård bedrivs på två enheter i samarbete med kommun och hälsa/rehabilitering. Vårdcentralen i Tvååker och filialen i Rolfstorp erbjuder läkarvård, BVC-verksamhet och distriktssköterskemottagning. På dessa mottagningar sker vård via planerade och akuta besök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska/sjuksköterska med erfarenhet av vård inom närsjukvården. Astma/KOL-utbildning är meriterande. Du tycker om och ser fördelen med att arbeta i team, du är positiv och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har kunskaper i svenska som motsvarar lägst CI-nivå. Erfarenhet av VAS, Tele-Q är önskvärt. Körkort B erfordras för tjänsten. 

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde 20170401. Tidsbegränsad anställning t.o.m. 171231.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 5 mars. Referensnummer NSVH 28/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kerstin Walmerud, Tf. vårdcentralschef

Telefon: 0709-46 84 67

Vårdförbundet

Telefon: 0771-420 420