Ledigt jobb

Överläkare/specialistläkare sökes till BUP, Varberg

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Arbetsbeskrivning

Ordinarie arbetsuppgifter för överläkare på BUP-mottagning. Överläkaren ingår i tvärprofessionella team där fokus i tjänsten ligger på utrednings- och behandlingsarbete.

Barn- och ungdomspsykiatrins uppdrag är att erbjuda utredning, vård och behandling för barn och ungdomar 0-18 år med psykisk ohälsa och behov av insatser på specialistnivå. På BUP-mottagningen i Varberg har vi medarbetare med hög kompetens och dokumenterat goda behandlingsresultat. Hos oss arbetar psykologer, specialpedagog, överläkare, sjuksköterskor, socionomer, arbetsterapeut och sekreterare i team. Vi har ett brett utbud av behandlingsmetoder och vi arbetar i ett gott klimat tillsammans.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Vi önskar att du har specialistkompetens inom barn- och ungdomspsykiatri eller är under specialisering. Är du specialist i barnmedicin eller vuxenpsykiatri och har intresse för barn- och ungdomspsykiatri är du också välkommen att höra av dig. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt har goda datorkunskaper.

Som person är du målmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt och har en god förmåga att kommunicera kring dina kliniska bedömningar och beslut. Du värderar evidens och sätter den i sitt sammanhang avseende klinisk erfarenhet och praxis. Vi värdesätter en god kommunikativ förmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga och ett intresse och förmåga att ta initiativ och driva verksamhets- och metodutveckling. Du är en strukturerad person med vana att prioritera arbetet utifrån verksamhetens behov och krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen att söka!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer PSH 151/17.

Övrigt

Intervjuer till tjänsterna kommer att ske fortlöpande.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Björn Söderström, Hallands Läkarförening

Telefon: Växel 0340-48 10 00

Mattias Sassersson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 24 44