Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Medicinsk teknik, Varberg/Halmstad

Sista ansökningsdag: 2 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Medicinsk teknik Halland tillhör Hallands sjukhus och verkar med ett brett utbud av avancerat tekniskt stöd utifrån vårdens behov i hela regionen. I våra uppgifter ingår bland annat alla former av medicinteknisk service, diskussionsstöd i säkerhets- och strategiskt tekniska frågor, sjukhusfysik, medicinska behandlingshjälpmedel, investeringssamordning, patientnära vårdinformationssystem, teknisk infrastruktur, verksamhetsutrustning och byggnation m.m. Verksamheten har idag drygt 60 anställda, ingenjörer, tekniker, sjukhusfysiker, utredare med flera. MTH är certifierat enligt kvalitetsledningssystemet SS-EN-ISO-13485.

Vill du vara med och utveckla Hallands sjukhus? Vi har nu behov av att rekrytera en viktig medarbetare till våra sjukhusverksamheter i Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

Arbetsbeskrivning

Till avdelningen för Teknik och Funktion söker vi nu en erfaren och mångsidig sjuksköterska som skall utgöra ett professionellt stöd för verksamheten i samband med anskaffningsprojekt, ny-, om- och tillbyggnader samt andra projekt. Uppdraget innebär att på Hallands sjukhus uppdrag i en komplex miljö skapa förståelse för verksamhetens behov och utgöra kommunicerande länk mellan verksamhet, sjukhusledning, olika service- och projektorganisationer, entreprenörer och leverantörer. Du ska verka så att de olika projekten genomförs till största gagn för vårdprocesser, patienter och medarbetare.

Du kommer att vara föredragande för frågor inom sjukhusets ledande nivåer och i nödvändiga forum. Du utgör dessutom stöd till ledningen för Medicinsk teknik Halland och Hallands sjukhus inför olika beslut.

I uppdraget ingår också att ta fram långsiktiga strategier för hur den tekniska vårdmiljön ska utvecklas och utformas för att möta framtida krav från verksamheten. Stora krav ställs på flexibilitet och teknisk förståelse samt att se hur teknikutvecklingen är tillämplig i våra vårdverksamheter. Som en del i ovanstående arbete kan även arbete i regionala och nationella forum bli aktuella.

Tjänstens placering kommer att vara vid Hallands sjukhus Varberg eller Hallands sjukhus Halmstad men du kommer att ha hela Region Halland som arbetsområde. I ett senare skede kan ytterligare rekrytering ske inom fysisk lokalplanering varför intresseanmälan även mottas.

Läs mer om Medicinsk teknik Halland.
https://intra.regionhalland.se/vardochhalsa/medicinsk-teknik-halland/Sidor/default.aspx

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med längre erfarenhet och helst verkan från en ledande ställning. Alternativt kan annan utbildning och erfarenhet bedömas som likvärdig. Arbetet kräver flexibilitet och innebär att för sjukhusets räkning självständigt och i team kunna hantera uppgifter med alla nivåer i linjeorganisationen, synkronisera med olika regionala instanser, interna och externa projektledare, leverantörer och entreprenörer. Du skall vid sidan om en god inlevelse i vårdens medicinska behov och utveckling även ha en stor teknisk förståelse, erfarenhet av projektarbete samt verkan inom komplex organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet ställer höga krav på en sammanlänkande och kommunikativ förmåga på alla nivåer. Dina kunskaper i svenska språket motsvarar som lägst nivå B2 och i engelska lägst nivå B1. Vidare har du goda kunskaper i MS Office samt vana vid att söka och validera information både inom Sverige och internationellt.

Körkort lägst klass B krävs för tjänsten.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde: 2017-09-01
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 2 april. Referensnummer HS 62/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Sven-Olof Nyman, Verksamhetschef Medicinsk Teknik Halland

Telefon: 0340-48 10 34

George Schwarz, Medicinteknisk chef, Teknik & Funktion

Telefon: 0340-48 15 90

Lars Mellbin, Saco

Telefon: 0340-48 10 35

Marie Björklund, PA-konsult

Telefon: 0708-10 98 73