Ledigt jobb

Dietist sökes till Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 29 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete kommer i huvudsak att bestå av nutritionsbehandling, utredning och ordination för närsjukvården men kan också komma att inriktas mot specialistsjukvårdens patienter samt konsultativt stöd till specialistsjukvårdens personal. Du kommer att ansvara för nutritionsbehandling och uppföljning av enskilda patienter med akuta och kroniska sjukdomar som förekommer på Hallands sjukhus. Utbildning för personal förekommer. Samarbete med klinikernas personal samt utvecklingsarbete är viktiga delar i arbetet. Som dietist i den somatiska vården samarbetar du med övriga paramedicinska kompetenser och medicinska specialiteter över hela sjukhuset. Vi erbjuder ett intressant och varierande arbete i både sluten- och öppenvård, med stora möjligheter att påverka och utveckla sitt arbete.

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor och sjukgymnaster inom specialistsjukvården på Hallands sjukhus. Det innebär ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist, gärna med några års erfarenhet och magisterexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av klinisk nutrition från specialistsjukvård. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel, strukturerad och självgående. Du skall ha erfarenhet av att arbeta med digitala journaler och dokumentation. God förmåga till kommunikation med både patienter och personal är också en viktig del i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Vikariat under perioden 170801-180731 med möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 29 maj. Referensnummer HS 117/17.

Övrigt

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 29 maj 2017.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristina Privér, Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 59

Marie Gustafsson, Dietist

Telefon: 035-13 17 83

Lisen Borgvall Grafström, Naturvetarförbundet

Telefon: 0766-07 67 69