Ledigt jobb

Sjuksköterska till neurologimottagningen och avd 52, Medicinkliniken

Sista ansökningsdag: 13 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att kombinera en tjänst på mottagning med arbete på en vårdavdelning. Här finns möjlighet att bli en del av teamet som arbetar för patienter med diagnoser som Parkinson, ALS, MS, epilepsi och stroke. Du ges möjlighet att följa patientens vårdkedja och vara en länk mellan mottagning och avdelning. Vi erbjuder både intern och extern kompetensutveckling.

Du kommer att arbeta både på neurologimottagningen och avdelning 52 som är en vårdavdelning med inriktning neurologi och stroke. Som sjuksköterska på neurologimottagningen arbetar du självständigt med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, traditionellt mottagningsarbete och läkemedelsbehandlingar. På avdelning 52 arbetar du som sjuksköterska med sedvanliga arbetsuppgifter tillsammans med andra yrkeskategorier. Vi lägger stor vikt vid arbete i team på såväl mottagning som avdelning. Dag-, kvälls- och helgtjänstgöring ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av neurologisk vård är önskvärt. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. med fördelning 50% mottagning och 50% avdelning.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2017-09-01.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 13 juni. Referensnummer HS 113/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Berit Pettersson, Avdelningschef, Avd. 52

Telefon: 035-13 46 16

Marlene Hyll, Avdelningschef, Neurologimottagningen

Telefon: 035- 13 90 27

Elisabeth Frylestam, Vårdförbundet

Telefon: 035- 13 11 52