Ledigt jobb

Tandsköterska sökes till Folktandvården Kolla/Fjärås, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 20 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska har du ett varierat arbete som innefattar assistans men även mera självständigt arbete i form av delegerade uppgifter såsom anestesi och avtryckstagning. Vi ser gärna att du vill arbeta med profylax och ha egna patienter. Som tandsköterska delar man också på olika ansvarsområden.

Folktandvården Kolla öppnade hösten 2014 och är samlokaliserad med Vårdcentralen i ljusa moderna lokaler, med tre behandlingsrum, gemensam reception och väntrum.

På kliniken arbetar idag en tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Verksamheten drivs i nära samverkan med Folktandvården Fjärås under ledning av gemensam klinikchef och kliniksamordnare. Kliniken ligger i den nya stadsdelen Kolla Parkstad i Kungsbacka med stor inflyttning även under 2018. Viss del av tjänstgöringen kommer att ske på Folktandvården Fjärås.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning och gärna några års erfarenhet. Du trivs med att ta egna initiativ och att arbeta delegerat och i det dagliga kliniska arbetet är egenskaper som att vara förutseende och ligga steget före förmågor som vi gärna ser hos dig. Ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor är något vi ser som självklart. Därtill lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 april. Referensnummer NSVH 65/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Catharina Habinc, Klinikchef

Telefon: 0300-543500