Ledigt jobb

Är du Folktandvården Nyhems nya Sterilbiträde?

Sista ansökningsdag: 19 augusti Ansök nu

Är du en noggrann person som har lätt för att samarbeta med andra? Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att påverka och bidra till det dagliga arbetet för att kliniken ska ligga i framkant inom tandvården? Då kan Folktandvården Nyhem vara en arbetsplats för dig!

Folktandvården Nyhem är den största allmäntandvårdskliniken i Halmstad. I dagsläget befinner vi oss på en förändringresa där vi satsar på att ligga i framkant inom Region Halland, detta genom viljan att ständigt förbättra oss. För att lyckas tror vi på ansvarstagande, nyfikenhet och samarbete mellan våra olika kompetenser. Vi satsar på delaktighet, kompetensutveckling, möjlighet till forskning och bra arbetsmiljö för att försäkra ständig utveckling av vår verksamhet. Vår ambition är att alla medarbetare ska vara en del av denna förändring genom att komma med idéer kring utveckling och teknik. Vårt mål är att det i sin tur ska bidra till att man som anställd på Folktandvården Nyhem ska känna sig delaktig och kunna titta tillbaka och känna stolthet över det man har bidragit till för kliniken och dess framväxt inom tandvården och över sin egen utveckling.

Som Sterilbiträde hos oss kommer du att mötas av en personalgrupp som består av cirka 25 personer som har en bred spridning av kompetenser. Folktandvården Nyhems arbetsgrupp präglas av många skratt och en vilja att nätverka med andra professioner inom Region Halland. På kliniken arbetar vi ständigt mot målet att bilda stabila team för att ge bästa möjliga vård till patienten. Så är du en person som vill vara delaktig i klinikens utveckling genom att bidra med dina idéer till förbättring? Då är du varmt välkommen att söka till oss på Folktandvården Nyhem.

Arbetsbeskrivning

Som Sterilbiträde arbetar du med sterilgodsprocessens alla moment såsom rengöring, desinfektion, sterilisering och leverans av höggradigt rent och sterilt gods till både mottagning och operationsenhet. Verksamhetsanpassad planering och kvalitetskontroller är viktiga delar i arbetet. Utöver basuppgifterna förekommer även andra åtaganden som t ex lagerhållning och beställning. Vi har en roterande arbetsfördelning för att skapa omväxling, ökad kunskap och god ergonomi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad steriltekniker eller tandsköterska/undersköterska med erfarenhet av arbete inom steriltekniskt område. Du har en hög vårdhygienisk medvetenhet och det är en fördel om du även är tekniskt intresserad. Vi ser det som självklart att du genom ditt intresse för vårdhygien bidrar i det ständigt pågående förbättringsarbetet.

Vi söker dig som är en noggrann person som har lätt för att samarbeta med andra. Du tar ansvar för att det dagliga arbetet flyter på som det ska. Du är intresserad av systematiska förbättringar och bidrar till kunskapsutbyte. Att driva idéer och söka nya arbetssätt är något vi uppskattar. Du är flexibel i ditt arbetssätt och tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 augusti. Referensnummer NSVH 151/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Shpetim Bujupi, Klinikchef

Telefon: 073-508 54 93

Ann-Catrine Bengtsson, Vision

Telefon: 070-515 4751

Meghan Bonacasa, Kliniksamordnare, Kontaktperson under sommaren

Telefon: 035-13 16 80