Ledigt jobb

Specialistläkare sökes till Vårdcentralen Centrum, Laholm

Sista ansökningsdag: 26 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Centrum Laholm har ca 6 150 listade invånare. Vi ligger alldeles intill Lagan och har lokaler med en fantastisk utsikt och med närhet till strand, motion, golfbanor, skidbacke och vacker natur. Vi är idag ca 30 medarbetare med olika professioner. Vårdcentralen har läkarmottagning, astma/kol- mottagning, distriktssköterska- och diabetsmottagning samt kurator, rehab och BVC. På kvällar och helger bedrivs kvälls- och helgmottagning i våra lokaler där alla Laholms vårdenheter deltar.

Vi behöver nu anställa ytterligare en Specialistläkare, som tillsammans med oss på Vårdcentralen Centrum Laholm vill arbeta med att utveckla vår verksamhet till att bli ännu bättre. Vi är ett glatt gäng med högt i tak och önskar nu få nya kollegor.

Arbetsbeskrivning

Som specialist i allmänmedicin på Vårdcentralen Centrum Laholm innebär arbetet en spännande variation av arbetsuppgifter. Det är viktigt för oss att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus. Vår intention är att arbeta teambaserat så att rätt händer gör rätt saker.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom allmänmedicin. I uppdraget ingår även handledning av studenter och AT/ST-läkare samt viss tjänstgöring på gemensam kvälls- och helgmottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin eller har en specialistutbildning inom något annat område. Du har goda kunskaper i svenska språket som motsvarar svenska C1 enligt europarådets nivåskala. B-körkort krävs för tjänsten.

Du är en person som har ett gott bemötande gentemot både patienter och kollegor. Du har även vilja att utveckla och förändra till en bättre hälso- och sjukvård. Du samarbetar bra med andra och kan anpassa din kommunikation utefter den du möter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 26 augusti. Referensnummer NSVH 156/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Minna Idoffsson, Vårdcentralschef

Telefon: 073-303 78 38

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56 000 (växel)