Ledigt jobb

Teamledare restaurang och café sökes till Kostservice, Varberg

Sista ansökningsdag: 22 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, kurs & konferens, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Kostservice Varberg producerar och levererar måltider till 270 patienter samt 350 personal och besökare på Hallands sjukhus Varberg. Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vår ordinarie teamledare för restaurang och café ska vara föräldraledig och vi söker nu hennes ersättare. Är det du? Är du rätt person får du ett stimulerande och utmanande arbete med kompetenta kollegor. Arbetet som teamledare för restaurang och café innebär att ansvara för, och leda, det dagliga arbetet i restaurang- och caféverksamheten inom Kostservice vid Hallands sjukhus Varberg.

Viss del av arbetstiden ägnar du åt praktiskt arbete både vid lunchserveringen och i caféet. I ditt dagliga arbete ingår att planera arbetsdagen i samråd med medarbetarna, ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs och att avvikelser åtgärdas, hantera varuautomat, växelbeställningar och bankinsättningar, inventera varubehov och beställa varor samt ha ett gott samarbete med köket.

Därtill kommer att redovisa ekonomiska resultat, upprätthålla kontakt med leverantörer och reparatörer, ansvara för att utrustning hanteras korrekt och underhålls samt att introducera och utbilda nyanställd personal inom ditt område.

Som teamledare förväntas du leda och dokumentera arbetsgruppsmöten samt arbeta med ständiga förbättringar och utveckla arbetssätt och rutiner. Du arbetar nära avdelningschefen och tar beslut som gäller din del av verksamheten samt följer upp och säkerställer att dessa efterföljs. Du ingår i ledningsgruppen för Kostservice Varberg och företräder verksamheten när avdelningschef inte är på plats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom restaurang och/eller storhushåll. Flerårig erfarenhet av arbetsledning samt arbete i restaurang är ett krav. Ledarskapsutbildning är meriterande, liksom genomförda utbildningar inom egenkontroll och HACCP.

Du som söker har förmågan att på ett naturligt sätt leda en grupp och har ett stort intresse för att inspirera och motivera andra. Du är intresserad av mat och service samt har viljan att ta ansvar och visa ett stort engagemang. Du förväntas vara initiativrik och innovativ samt kostnadsmedveten. Planering är en naturlig del i ditt arbetssätt och du arbetar strukturerat och lösningsfokuserat för att nå uppsatta mål. Vidare har du känsla för detaljer och förmåga att samarbeta med arbetskollegor på ett konstruktivt sätt. Du är en god lyssnare och tydlig i din kommunikation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mycket god PC-vana erfordras. Önskvärt är kännedom om Atronic kassasystem eller jämförbart system. Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift är ett krav. Körkort är meriterande.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dagtid måndag-fredag
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde 2018-06-15. Tidsbegränsad anställning 1 år med eventuell möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 22 april. Referensnummer RGS 35/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Suzanne Carselid, Avdelningschef

Telefon: 0340-66 37 48

Annika Levin, Kommunal

Telefon: 0340-48 14 47