Ledigt jobb

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Västra Vall-Breared

Sista ansökningsdag: 25 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Västra Vall - Breared är den största vårdcentralen i egen regi. Vi är belägna mitt i Varberg och har ca 14 700 personer listade hos oss. Vår filial ligger i ett expansivt område fem minuter från centrum. Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Västra Vall- Breared – en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Nu söker vi en distriktssköterska som vill arbeta på en av Varbergs större vårdcentraler – Västra Vall – som är full av möjligheter.

Arbetsbeskrivning

Arbetet hos oss består främst av telefonrådgivning med våra patienter, detta sker via TeleQ, samt visst mottagningsarbete.
Arbetstid sker på dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård.

Vi söker en positiv och utåtriktad person med god känsla för service som har lätt för att samarbeta med andra. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänsten är ett vikariat tom 180831.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 25 februari. Referensnummer NSVH 34/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agneta Billmer, Vårdcentralschef

Telefon: 073-303 78 45