Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Substitutionsmottagningen och Piva, Halmstad

Sista ansökningsdag: 5 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Heldygnsvården i Halmstad består av tre avdelningar: Psykiatriska intensivvårdsavdelningen med akutmottagning och substitutionsmottagning, avdelning 19 med en allmänpsykiatrisk inriktning och avdelning 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt inriktning mot psykoser.

Mottagningen för läkemedelsassisterad behandling är en enhet inom psykiatrin i södra Halland och är lokalt placerad på psykiatriska intensivvårdsavdelningen (PIVA), psykiatriska kliniken i Halmstad. I nära samarbete med bland annat socialtjänsten i Halmstad, Hyltebruk och Laholm samt heldygnsvården i Halmstad utreder, assisterar och följer man upp underhållsbehandling av läkemedel dispenserade till personer med opioid/opiatberoende.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet arbetar vi för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden.

Som sjuksköterska på substitutionsmottagningen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utreda, assistera och följa upp underhållsbehandling av läkemedel dispenserade till personer med opioid/opiatberoende. På mottagningen är ni två sjuksköterskor som delar på dessa arbetsuppgifter samt har liknade tjänst.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk heldygnsvård samt akutmottagning, psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering etc. Att arbeta som sjuksköterska hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Avdelningen består av team med flera professioner varför även god samarbetsförmåga är av yttersta vikt.

Arbetstid: Dagtid men viss helgtjänstgöring kan förekomma. Tjänsten fördelas 50 % på substitutionsmottagningen och 50 % på psykiatriska intensivvårdsavdelningen.

Heldygnsvården i Halmstad består av tre avdelningar: Psykiatriska intensivvårdsavdelningen med akutmottagning och substitutionsmottagning, avdelning 19 med en allmänpsykiatrisk inriktning och avdelning 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt inriktning mot psykoser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri är önskvärt. Utbildning och tidigare arbete med målgruppen eller missbruks- och beroendevård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 5 februari. Referensnummer PSH 179/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Johanna Johansson , Tf. avdelningchef

Telefon: 035-13 17 98

Carina Hansson Zander, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)