Ledigt jobb

Enhetschef sökes till Steriltekniska enheten Halmstad

Sista ansökningsdag: 20 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Steriltekniska enheten består av två enheter belägna i Varberg resp. Halmstad och ingår som en del i Operations- och intensivvårdskliniken Varberg. Våra kunder finns inom Hallands Sjukhus, Närsjukvården och den privata sektorn. Vår verksamhetsidé är att ur ett patientsäkerhetsperspektiv erbjuda hallänningen, genom dess vårdgivare, sterila medicintekniska produkter med hög kvalitet och därmed möjliggöra en minskad risk för vårdrelaterade infektioner. Enheten i Varberg har idag 17 anställda och enheten i Halmstad 13 anställda. Båda enheterna delar på en gemensam avdelningschef.

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef kommer du att vara arbetsledare för enhetens medarbetare samt leda och samordna det dagliga arbetet och i detta planera och fördela bemanning med hänsyn till enhetens produktion.

I uppdraget ingår arbetsgivaruppgifter såsom att genomföra medarbetar- och lönesamtal samt viss personaladministration.

Tillsammans med avdelningschef ansvarar du även för enhetens kvalitetsarbete utifrån gällande föreskrifter och standarder och förväntas hålla dig uppdaterad inom det steriltekniska området. Funktionen är direkt underställd avdelningschefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning instrument- och steriltekniker eller annan relevant utbildning. Arbetslivserfarenhet från sterilteknisk enhet är meriterande.

Vi är övertygade om att du som söker denna tjänst är engagerad och vill arbeta i en organisation som strävar efter ständiga förbättringar. Vi värdesätter egenskaper såsom god samarbets- och kommunikationsförmåga, noggrannhet, stresstålighet, förmåga att kunna fungera enskilt såväl som i grupp samt att ha en serviceinriktad attityd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi förutsätter att du har goda datorkunskaper. Körkort B krävs.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 februari. Referensnummer HS 31/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lars-Gunnar Andersson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 12 03

Elisabeth Axell, Kommunal

Telefon: Växel: 0340-48 10 00

Mariette Jakobsson, Vision

Telefon: Växel: 0340-48 10 00