Ledigt jobb

Medicinteknisk ingenjör till Medicinsk teknik Halland, Varberg

Sista ansökningsdag: 7 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Medicinsk teknik Halland verkar med ett brett utbud av avancerat tekniskt stöd utifrån vårdens behov i hela regionen. I våra uppgifter ingår bl.a. alla former av medicinteknisk service, diskussionsstöd i säkerhets- och strategiskt tekniska frågor, sjukhusfysik, medicinska behandlingshjälpmedel, investeringssamordning, patientnära vårdinformationssystem, teknisk infrastruktur vid verksamhetsutveckling och byggnation, m.m. Verksamheten har idag drygt 70 anställda, ingenjörer, tekniker, sjukhusfysiker, utredare m.fl. Vi arbetar huvudsakligen utifrån tre utbudspunkter belägna i Kungsbacka, Varberg och Halmstad.

Vi söker nu en ny kollega till vår verksamhet i Varberg.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett spännande ingenjörsarbete där du som medicinteknisk ingenjör arbetar nära vårdens kärnverksamheter och dess yrkesgrupper. Arbetet innebär i första hand att du är behjälplig med alla förekommande frågor som är förenade med medicintekniska produkter. I arbetsuppgifterna ingår även att medverka vid investeringar, undervisning, utveckling, teknisk rådgivning samt att vara en diskussionspartner i säkerhets- och strategiskt tekniska frågor. Vi bevakar även vad myndigheter, tillverkare och standarder föreskriver eller rekommenderar om användning och underhåll av medicintekniska produkter.

Som medicinteknisk ingenjör hos oss arbetar du i huvudsak riktad till ett kliniskt verksamhetsområde, och utifrån den kompetens och erfarenhet du har upprättar vi en individuell introduktions- och utbildningsplan

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning, gärna med medicinteknisk inriktning. Alternativt annan utbildning och erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Tidigare erfarenhet av medicintekniskt arbete är meriterande, speciellt om du är certifierad av MTF. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, likaså körkort B.

Du bör kunna arbeta självständigt och samtidigt ha förmågan att samarbeta såväl inom avdelningen som med våra kunder. Du bör vara utåtriktad och har lätt att kommunicera både verbalt och i skrift. Du bör vara noggrann och ansvarsfull, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service- eller konsultativt arbete. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 7 september. Referensnummer HS 222/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer under ansökningstiden, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Petra Frennås, Avdelningschef Medicinsk Teknik Varberg

Telefon: 070-606 46 20

Mobil: Petra.Frennas@regionhalland.se

Lars Mellbin, Sveriges Ingenjörer

Telefon: 0340-481035