Ledigt jobb

Köksbiträde/Kock sökes till Kostservice i Varberg

Sista ansökningsdag: 31 augusti Ansök nu

Vill du göra skillnad för patienter och vårdpersonal? Är du en engagerad och serviceinriktad person som vill arbeta i ett storkök? Då har vi tjänsten för dig! Kostservice söker nu dig som vill bli en del av ett team av härliga och professionella medarbetare!

Kostservice Varberg producerar och levererar måltider till 270 patienter samt 350 personal och besökare på Hallands sjukhus Varberg. Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där din erfarenhet och passion för mat och service bidrar till en bättre vistelse för sjukhusets patienter och anställda. Låter det som något för dig? Passa på att söka redan idag!

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av diskning och brickdukning samt övrigt förekommande arbete i storkök. Beroende på din erfarenhet kan också produktion i varm- och kallkök, leverans av matvagnar med truck, bufféservering och arbete i kassa i lunchrestaurang och café bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom storkök/ restaurang eller likvärdigt. Nyligen erhållen flerårig erfarenhet av arbete i storkök, restaurang och/eller café är ett krav. Vi ser även att du har goda kunskaper inom egenkontroll och HACCP. Svenska, flytande i tal och skrift, är ett krav. Kassavana och datorvana samt truckkort klass D är meriterande. För denna tjänst måste du ha fyllt 18 år.

Du har en positiv attityd och nära till skratt samt lätt för att kommunicera och samarbeta. Vidare har du snabba fötter, är flexibel och uppskattar omväxlande arbetsuppgifter. Tunga lyft förekommer dagligen och ibland är arbetet stressigt, det är därför bra om du har en god fysik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 augusti. Referensnummer RGS 64/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Suzanne Carselid, Avdelningschef

Telefon: 0340-663748

Annika Levin, Kommunal

Telefon: 0340-481447