Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Lung- och allergimottagningen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 28 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska på Lung- och allergimottagningen arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på mottagning. I tjänsten ingår att bedriva självständiga sjuksköterskebesök på mottagningen vilket innebär att det är viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll.

Som medarbetare på Lung- och allergimottagningen blir du en del av vårt team bestående av olika professioner. Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande arbete i en grupp med hög kompetens och god laganda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet inom vården. Erfarenhet av arbete inom lungmedicin är ett önskemål. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde 17-10-01. Tidsbegränsad anställning t.o.m. 18-08-31.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 maj. Referensnummer HS 120/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Marlene Hyll, Tf. avdelningschef

Telefon: 035-13 90 27

Susanne Andersson, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 15 54