Ledigt jobb

Specialistläkare sökes till Vårdcentralerna Slöinge och Vessigebro

Sista ansökningsdag: 11 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vi söker nu en specialistläkare till våra vårdcentraler i Slöinge och Vessigebro. Vill du arbeta på en mindre vårdcentral på landsbygden? Då tror vi att denna tjänst kan vara rätt för dig!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med människor på landsbygden, ett fritt arbete med många utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innebär delad tjänstgöring på vårdcentralerna Slöinge och Vessigebro. Båda orterna ligger på västkusten och är levande landsbygder med engagerade och kreativa invånare. Vårdcentralerna har cirka 2 700 resp. 2 200 listade patienter och är bemannade med fasta allmänspecialister.

Sedvanliga arbetsuppgifter för allmänspecialistläkare, BVC och äldreboende ingår i uppdraget. Det är viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och med ett gott samarbete mellan professionerna.

Båda vårdcentralerna har stabila arbetsgrupper, härlig kamratanda och ett flexibelt tänkande. Vi har en mycket god stämning i våra personalgrupper, vilket främjas av ett nära samarbete med alla personalkategorier.

Enkätundersökningar har visat att vårdcentralerna har en stor patientnöjdhet med hög tillgänglighet. Vi ser gärna att du tillsammans med oss vill delta i det spännande arbetet att fortsätta tillgodose våra patienters behov och hålla hög medicinsk kvalitet.

Kvalifikationer

Vi sökes dig som är specialistläkare i allmänmedicin eller med annan specialistkompetens. Tidigare erfarenhet är meriterande. Det är önskvärt om du har erfarenhet av och/eller intresse för handledning av morgondagens läkare. Gott bemötande, social kompetens och ett positivt engagemang är personliga egenskaper vi värderar högt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala,

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 februari. Referensnummer NSVH 14/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Pia Fredriksson, Vårdcentralschef, Vessigebro

Telefon: 0768-08 72 19

Eva Hedbrandh, Vårdcentralschef, Slöinge

Telefon: 0729-85 24 77

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56 000 (vxl)