Ledigt jobb

Legitimerad läkare sökes till Vårdcentralen Håsten, Varberg

Sista ansökningsdag: 17 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Vårdcentralen Håsten är Region Hallands första och enda Forsknings- och utvecklingsvårdcentral med flera projekt igång och med förändringsarbete i fokus. Vi vill hela tiden bli bättre på det vi gör!

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära mottagningsarbete på vårdcentral. Vi arbetar med både planerad och akut verksamhet.

Vi bedriver god vård för våra invånare och arbetar aktivt hälsofrämjande. Vårdcentralen, som ligger centralt i Varberg, har drygt 8 700 listade patienter och ca 40 medarbetare. Vi har både planerad verksamhet och akut mottagning till läkare, fysioterapeut och distriktssköterska/sjuksköterska. Vi har flera olika mottagningar med specialistutbildad personal: astma/KOL-mottagning, BVC, diabetesmottagning, fysioterapimottagning, kuratorsmottagning m.m. Det är en trivsam arbetsplats i fräscha lokaler där man hör många glada skratt och där alla kompetenser finns samlade nära varandra. Vi är utbildningsinriktade och tar emot såväl läkarstuderande som AT- och ST-läkare.

För oss är det viktigt att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för allmänmedicin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete från din AT-tjänstgöring och/eller tidigare vikariat. Goda kunskaper i svenska är ett krav, både vad gäller tal och skrift. Eftersom att vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem krävs god datorvana.

Patientfokus är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god kommunikativ förmåga, initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 april. Referensnummer NSVH 47/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kerstin Walmerud, Vårdcentralschef

Telefon: 0709-46 84 67

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56 000 (vxl)