Ledigt jobb

Leg. Psykolog inriktning Barn och unga, Halmstad

Sista ansökningsdag: 12 augusti Ansök nu

Vill du vara med och göra skillnad för våra barn och unga? Är du psykolog och har erfarenhet att arbeta med barn och unga? Då är du rätt person för oss! Vi behöver nu stärka upp vårt arbete kring barn och ungas psykiska hälsa och söker dig som vill vara en viktig del i det arbetet.

Närsjukvården i Region Halland har ett länsövergripande uppdrag att ta emot barn och unga med måttliga psykiska besvär. Utbudspunkter finns på fyra platser i länet och den här tjänsten utgår från Halmstad, Vårdcentralen Bäckagård. Arbetet sker i nära samverkan med Hallands samtliga vårdcentraler och barn- och ungdomspsykiatrin.

Arbetsbeskrivning

Målgruppen i arbetet är barn och ungdomar med måttliga psykiska symptom av den grad att det är angeläget med behandlingsinsatser, men där svårigheterna inte är så allvarliga att insatser behövs från barn- och ungdomspsykiatrin. Det kan exempelvis röra sig om barn och ungdomar med oro/ångestproblematik eller ungdomar med depressiva besvär.

Arbetet är både individ- och familjeinriktat och består av bedömningar och behandlingar. Samverkan med andra professioner är en mycket viktig del i arbetet, till exempel med vårdcentral, skola, socialtjänst och BUP.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Erfarenhet av liknande arbete med barn och unga liksom lämplig psykoterapeutisk utbildning eller motsvarande är meriterande.

Som person söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i samverkan med andra professioner, men som även har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi ser att du är en engagerad person med patienten i fokus och har en mycket god förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn, unga och deras föräldrar. Du är intresserad av nya arbetsmetoder och att utveckla den verksamhet du befinner dig i. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

B-körkort erfordras.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 60-80%.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 12 augusti. Referensnummer NSVH 145/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Charlotte Svensson, Verksamhetschef

Telefon: 0731-42 70 04