Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Syncentralen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 17 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Syncentralen är en länsövergripande verksamhet som arbetar med utgångspunkt från Halmstad och Kungsbacka. Syncentralen ingår i Hälsa och Funktionsstöds basenhet Kommunikation dit också Hörselvård, Resurscentrum för kommunikation Dako och Tolktjänst hör.

Syncentralens målgrupp är personer som har så nedsatt synförmåga att det är svårt att läsa vanlig skrift eller med synens hjälp orientera sig – eller har motsvarande svårighet i den dagliga livsföringen. Vi jobbar i team som består av synpedagog, optiker, sekreterare, kurator, datateam och ögonläkare.
Läs mer om Syncentralen på vår hemsida:
http://www.regionhalland.se/syncentralen

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare på Syncentralen kommer du huvudsakligen att arbeta med administration, t.ex. bokning av patientbesök, remisshantering, schemaläggning och viss dokumentation. Andra arbetsuppgifter är telefontid, fakturahantering, förrådsbeställning, hjälpmedelsinventering, posthantering samt visst administrativt stöd till annan verksamhet, Dako.

Tjänstens placering är i Kungsbacka men viss tjänstgöring kan bli aktuell även i Halmstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med god datorvana. Du har kunskap i Officepaketet och är van vid dokumentation. Logistikvana är meriterande.

Du är en person som är utpräglat serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Du är bra på att planera och organisera och har ett väl strukturerat arbetssätt och viljan att arbeta flexibelt mot de mål vi tillsammans har satt upp för verksamheten. Samarbetsförmåga och förmåga att kunna arbeta både i team och självständigt är viktiga egenskaper för tjänsten. Du är en lagspelare som uppskattar ett arbetsklimat där vi ger och får feedback. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Vikariat 180901 – 190901. Tillträde 180901 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 juli. Referensnummer ADH 56/18.

Övrigt

Vi avser att hålla intervjuer under v. 28 samt v. 30.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Cecilia Wennström , Avdelningschef

Telefon: 073 305 48 95

Pia Tellram Petersson, Medicinsk sekreterare

Telefon: 035-14 61 87

Cecilia Trauntschnig, Vision

Telefon: 035-14 61 62