Ledigt jobb

Sjukgymnast/Fysioterapeut vikariat till Vuxenhabiliteringen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 24 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Habiliteringen är en specialistverksamhet för utredning och uppföljning av barn, ungdomar och vuxna. Habiliteringens målgrupp är personer med medfödda eller tidigt (före 18 års ålder) förvärvade funktionsnedsättningar som har behov av habiliterande insatser. Det gäller personer med motoriska funktionsnedsättningar, intellektuell funktionsnedsättning eller autismspektrumstörning.

Arbetsuppgifterna består av bedömning och behandling av vuxna med funktionsnedsättning samt rådgivning och information till personal, föräldrar och övriga i patientens nätverk. Behandling i varmvattenbassäng ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, där erfarenhet av arbete inom habiliteringsverksamhet är meriterande. Körkort B är viktigt då många besök sker i patientens hem eller på skola/arbetsplats. Du ska även erhålla goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Vidare ser vi att du som söker har ett genuint intresse av att arbeta med människor och har lätt för att skapa relationer och nätverk. Som person har du god förmåga att samverka med andra yrkesgrupper och är öppen för arbete med förbättringar av verksamheten. Vi ser att du med engagemang vill vara med och bidra med dina kunskaper till att utveckla vårt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. 2019-06-30.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 24 juni. Referensnummer ADH 62/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ulrika Malmberg, Avdelningschef

Telefon: 0733-05 49 84

Elin Nilsson (vid team-förfrågningar), Sjukgymnast

Telefon: 035-13 41 87

Julia Wramling, Saco

Telefon: 0340-48 15 68