Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Vuxenpsykiatrimottagningen, Hylte

Sista ansökningsdag: 20 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Hylte består idag av sjuksköterskor på heltid samt läkare och medicinsk sekreterare på deltid. Utredningar och tvärprofessionella bedömningar inom det specialistområdet som den lilla mottagningen i Hylte inte kan utföra, erbjuds kontakt med vuxenpsykiatrisk mottagning på annan ort.

Arbetsbeskrivning

Vuxenpsykiatrimottagningen i Hylte söker dig som har ett stort intresse för psykiatri och som vill vara med och driva utvecklingen av den psykiatriska omvårdnaden på enheten.

Öppenvården bedriver nu ett viktigt och spännande utvecklingsarbete, för att närmare integrera psykiatrin i Hylte med andra verksamheter. Syftet är att säkerställa stabil och god tillgång till specialistpsykiatri för invånarna. Vi söker därför dig som är positiv till förändring och som uppskattar gränsöverskridande samarbete med olika vårdgrannar.

Som sjuksköterska hos oss är det du som, tillsammans med övriga teammedlemmar, ser till att patienterna får optimal vård. Arbetsuppgifterna innehåller psykiatrisk omvårdnad, telefonrådgivning, dokumentation, uppföljningar och bedömningar.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande. Erfarenhet av arbete som sjuksköterska, gärna inom psykiatrisk vård, är meriterande. Om du saknar specialistkompetens finns möjlighet till utbildning via högskola under betald arbetstid och du tackar självklart ja till möjligheten att fortbilda dig, när den erbjuds.

Vi söker dig som, med inledande stöd av kollegor och ledning, kan arbeta självständigt på mottagningen. Teamets utformning kräver en flexibel och stabil medarbetare. Som person motiveras du av att ständigt förbättra verksamheten, med patientens bästa som viktigaste utgångspunkt. Du har god samarbets- och initiativförmåga, strävar efter personlig och yrkesmässig utveckling samt arbetar både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska språket.
För tjänsten erfordras B-körkort.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 20 februari. Referensnummer PSH 23/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Patrik Bång, Avdelningschef

Telefon: 0345-183 36

Mobil: 073-306 00 31

Carina Hansson Zander, Vårdförbundet

Telefon: växel 035-13 10 00