Ledigt jobb

Barnmorska sökes till BB/Förlossningen, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 9 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga barnmorskeuppgifter inom BB Halmstads arbetsområden, rotation inom enhetens arbetsområden förekommer.

BB/Förlossningen Halmstad har idag ca 2 000 förlossningar/år från graviditetsvecka 28. Vi har ett nära samarbete inom kvinnokliniken och med barnkliniken som har en neonatalavdelning med samvårdsplatser. Vi har god bemanning, positiva medarbetare med flexibla arbetsscheman som roterar mellan förlossning, antenatalavdelning, graviditetsmottagning, BB och BB-mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Tidigare erfarenhet som barnmorska är önskvärt. Som person är du flexibel och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Möjlighet till rotationstjänstgöring dag/natt.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 9 april. Referensnummer HS 76/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lise-Lotte Havasi, Avdelningschef, KK/Förlossning

Telefon: 035-13 66 63

Anneli Pettersson Noréus, Avdelningschef, Avd. 10

Telefon: 035-13 66 59

Emilie Anderberg, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 66 60