Ledigt jobb

ST-läkare sökes till Röntgen Halland, Halmstad

Sista ansökningsdag: 3 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – som alla fyller en viktig funktion. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienterna.

Röntgen Halland är i ett expansivt utvecklingsskede som har en förnyad och modern maskinpark. Röntgenavdelningen i Halmstad består av mammografi, nuklearmedicins - och bentäthetsverksamheter, samt av konventionell röntgen, ultraljud, genomlysning, viss intervention, CT och MR.

Arbetsbeskrivning

Är du intresserad av att utbilda dig till specialist vid Röntgen Halland? Vi söker en ST-läkare på Röntgen Halmstad, som arbetskamrat på vår trivsamma arbetsplats, där du också har möjlighet att delta i arbetet på en framåt, modern och expanderande klinik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 april. Referensnummer ADH 26/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Inger Hallin, Verksamhetschef

Telefon: 073-843 13 13

Malin Holmgren, överläkare, Hallands läkarförening

Telefon: Växel 035-13 10 00

Hans Nilsson, Platsansvarig radiolog

Telefon: 072-993 66 44