Ledigt jobb

Närsjukvårdens vårdcentraler i Halmstad/Laholm söker sommarvikarier

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

I sommar behöver vi förstärkning i olika omfattning på våra regiondrivna vårdcentraler; Vårdcentralen Hertig Knut, Vårdcentralen Oskarström, Vårdcentralen Bäckagård, Vårdcentralen Vallås, Vårdcentralen Andersberg, Vårdcentralen Nyhem, Vårdcentralen Getinge och Vårdcentralen Centrum Laholm. Vi är alla etablerade enheter och trivsamma arbetsplatser. Vi söker
distriktssköterskor, medicinska sekreterare, sjuksköterskor och undersköterskor. Arbetsuppgifterna innebär arbete på läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, laboratorium och kassa/sekreterarfunktioner. Som semestervikarie hos oss finns stora möjligheter att även arbeta extra efter sommaren!

Kvalifikationer

Du är utbildad distriktssköterska, medicinsk sekreterare, sjuksköterska eller undersköterska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av mottagningsarbete. Var vänlig ange i din ansökan i vilken omfattning du är tillgänglig för arbete.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande rekrytering så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. /deltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
15

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer NSVH 226/17.

Övrigt

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Karin Lindberg, Vårdcentralschef, Halmstad

Telefon: 072-974 43 76

Minna Idoffsson , Vårdcentralschef, Laholm

Telefon: 073-303 78 38

Ann-Catrine Bengtsson, Vision

Telefon: 0340-48 23 35

E-post: Ann-Catrine.Bengtsson@regionhalland.se

Maria Björk, Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 92 53

E-post: Maria.Bjork@regionhalland.se

Gunnel Bergström, Kommunal

Telefon: 0346-56230

E-post: Gunnel.Bergstrom@regionhalland.se