Ledigt jobb

Distriktssköterska till VC Getinge samt filialen i Harplinge.

Sista ansökningsdag: 4 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Getinge/Harplinge består av läkar- och distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning. Vi är en vårdcentral på landsorten och cirka 5 600 patienter har valt oss för sin vård. Vi har två utbudspunkter för distriktssköterske- och läkarmottagning, då vi har filial i Harplinge. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Ett gott bemötande är alltid grunden för vårt arbete.

Vi är ett gott gäng och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten och göra den ännu bättre.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska på vårdcentral såsom telefonrådgivning, bedömningar, mottagning och provtagning. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att utveckla vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, där tidigare erfarenhet från arbete på vårdcentral är meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket förutsätts. Det är önskvärt med kunskaper i engelska. Du förväntas ha goda datorkunskaper. B-körkort erfordras.

Du måste vara flexibel, kunna se möjligheter och vilja vara aktiv i utveckling av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande med erfarenhet av eller intresse för arbetssätt som till exempel triagering och sköterskeledd mottagning. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 87,5%
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde 2018-05-01.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 februari. Referensnummer NSVH 1/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Susanne Svensson , Vårdcentralschef

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)