Ledigt jobb

Tandläkare till Folktandvården Västra Vall, Varberg

Sista ansökningsdag: 28 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en tandläkare till Folktandvården Västra Vall i Varberg. Vi är en forskningsintresserad klinik och deltar bl a i studier i samarbete med Odontologiska fakulteten vid Malmö högskola. Arbetsuppgifterna innebär ett omväxlande arbete med såväl barn- och vuxentandvård som teamarbete. Hos oss är kunden i centrum och vi tror på ett nära samarbete oss kollegor emellan. Kliniken har 13 behandlingsrum och vi är cirka 48 medarbetare. Det finns goda tåg- och bussförbindelser till Folktandvården Västra Vall.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad tandläkare gärna med några års erfarenhet. Du ska kunna arbeta effektivt med bibehållen hög kvalitet. Förutom god odontologisk kompetens förväntar vi oss engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Du trivs i en stor personalgrupp och har ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel, tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har god pedagogisk förmåga och har ett gott bemötande. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap. Därtill lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har kunskaper i svenska språket, som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Vi har datoriserat journalsystem (VAS) och digital röntgen varför erfarenhet och allmänna IT-kunskaper är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde sker snarast efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 januari. Referensnummer NSVH 6/18.

Övrigt

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Åsa Ashton, Klinikchef

Telefon: 073-8510679

Stefan Nordström, Tjänstetandläkarna

Telefon: 070-684 92 00