Ledigt jobb

Vårdcentralen Tvååker söker en engagerad ST-läkare

Sista ansökningsdag: 29 juli Ansök nu

Vill du bli framtidens Specialistläkare inom Närsjukvården? Vårdcentralen Tvååker erbjuder dig ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent läkarteam som med stort engagemang och passion driver vårdcentralens utveckling framåt.

Endast en kvart från Varberg ligger vårdcentralen Tvååker som är en mycket trivsam vårdcentral och arbetsplats. Vi är ca 25 medarbetare som arbetar med att ta hand om ca 6 400 listade patienter. Den största verksamheten är förlagd i Tvååker men vi har även mottagning i Rolfstorp. Vårdcentralen har ett gynnsamt och centralt läge i samhället Tvååker och vi delar lokal med apotek och äldreboende. Vi erbjuder en välfungerande vård och har förutom läkarmottagning en stabil tvärprofessionell vård med distriktssköterskor, BVC, sjukgymnastik, arbetsterapeut, kurator, psykolog och lab. Vårt arbetssätt är teambaserat och strategiskt med fokus på utveckling av vår vårdcentral.

Vi söker nu dig som är intresserad av att utbilda sig till specialist inom allmänmedicin hos oss!

Arbetsbeskrivning

Som ST-läkare hos oss får du mycket god handledning av kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din specialiseringstjänstgöring. ST-läkarna i området har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektorn.

Hos oss erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete samt ett antal förmåner som t.ex. fri öppen hälso- och sjukvård, friskvårdsbidrag, löneväxling, föräldrapenningtillägg eller kanske vill du hyra cykel eller dator till ett förmånligt pris.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare och har ett stort intresse för allmänmedicin. Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs.
Vi söker dig som är en målinriktad och engagerad läkare som drivs av kvalitet, kontinuitet och patientsäkerhet i ditt arbete. Vi lägger stort värde vid att du är kommunikativ, visar arbetsglädje och gärna kommer med nya idéer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 29 juli. Referensnummer NSVH 129/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Annicka Brink, Vårdcentralschef

Telefon: 0768-49 14 99

Niclas Holmberg, ST Studierektor

Mobil: 070-557 88 28

Ann-Helén von Braun , Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56 000 (vxl)