Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Vårdcentralen Västra Vall - Breared, Varberg

Sista ansökningsdag: 21 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Västra Vall - Breared är den största vårdcentralen i egen regi. Vi är belägna mitt i Varberg och har ca 14 700 personer listade hos oss. Vår filial ligger i ett expansivt område fem minuter från centrum. Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Västra Vall- Breared – en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare hos oss blir du en del av teamet bestående av sju kollegor. Arbetet är omväxlande och innehåller de grundläggande uppgifterna – journalskrivning och receptionstjänst.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet från tidigare medicinskt sekreterararbete eller arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdig är ett krav. Du är en person med känsla för service, du har lätt att samarbeta och har god initiativförmåga. Du trivs med att vara ”spindeln i nätet”, du är flexibel, har ordningssinne och ett väl strukturerat arbetssätt. Meriterande är kunskaper i journalsystemet VAS och IT-kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 21 januari. Referensnummer NSVH 3/18.

Övrigt

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Agneta Billmer, Vårdcentralschef

Telefon: 073-303 78 45

Ellen-Marie Överseth, Samordnare

Telefon: 0340-48 21 16

Marie Strandberg, Vision

Telefon: 0340-48 21 39