Ledigt jobb

Administrativ assistent sökes till SITHS-kontoret, Halmstad/Varberg

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som administrativ assistent innebär att bemanna Region Hallands SITHS-kontor i hela länet, vilket innebär placering antingen i Halmstad eller Varberg. SITHS-kontoret handlägger de anställdas SITHS-kort som både är en fysiskt och elektroniskt ID-handling
för samtliga medarbetare för att öka säkerheten både för medarbetare och patienter samt för att leva upp till lagstadgade krav. SITHS är en nationell standard och en förutsättning för att kunna använda säkra tjänster inom ett flertal områden.

Arbetet innebär även fotografering av de anställda till ID-handling samt administrera beställningar och utlämning av korten. Övriga administrativa uppgifter förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som minst har gymnasieutbildning. God administrativ förmåga krävs, liksom god serviceförmåga både i telefon och personligt möte.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som flexibilitet och engagemang.

Körkort B erfordras.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 50 %. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning i sex månader.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer RGS 34/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ann-Christin Tandrup, Avdelningschef

Telefon: 035-13 11 03

Inger Ivarsson, Vision

Telefon: 0340-48 17 98