Ledigt jobb

Tandläkare sökes till Folktandvården Falkenberg

Sista ansökningsdag: 4 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Folktandvården Falkenberg är en stor, modern välutrustad klinik centralt i Falkenberg. Kliniken ligger vackert belägen vid ån Ätran och är nära stationen för tåg- och bussförbindelser. Vi har 16 behandlingsrum och ortodontist finns på kliniken. Idag är vi mer än 30 anställda varav 9 tandläkare och 4 hygienister men p.g.a. pensionsavgångar behöver vi nu förstärka vårt team med ytterligare 2 tandläkare.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av lika delar barn och vuxentandvård med stor satsning på Frisktandvård. Vi erbjuder kompetensutveckling för alla våra medarbetare. Det är många som vill bli kunder på kliniken och vår vision är att kunna erbjuda vård med bred kompetens.

Som tandläkare hos oss utför du all form av tandvård för barn och vuxna. Det finns möjlighet att nischa sig inom olika specialiteter.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha tandläkarlegitimation giltig inom EU. Några års erfarenhet av tandläkaryrket är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom engagemang, god samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga.

Avslutningsvis erfordras B-körkort, svenska motsvarande C1 nivå och goda datakunskaper.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 juni. Referensnummer NSVH 86/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maud Elfström, Klinikchef

Telefon: 0346-562 50

Mats Nilsson, Saco

Telefon: 0346-562 50